In de brievenbus: SGS Sportkrant

06th mrt 2017

In de week van maandag 6 maart wordt de allereerste editie van de SGS Sportkrant huis-aan-huis verspreid in Gorinchem. De SGS Sportkrant is een initiatief van de Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties om alle vaste huurders van de sporthallen en het zwembad een kans te bieden om zichzelf te promoten aan de Gorcumse inwoners. De SGS hoopt van harte dat de mensen nieuwsgierig worden door de ingezonden stukken en zich uitgenodigd voelen om een kijk te nemen bij de verenigingen en dansscholen. Er zou natuurlijk niets mooier zijn, dan dat de verenigingen en dansscholen nieuwe leden krijgen door middel van hun eigen promotie!

De Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties wil alle verenigingen en dansscholen bedanken voor hun medewerking en leuke stukken. Tevens willen wij ZPress Media Group en Made By Elands bedanken voor de realisatie van de SGS Sportkrant.

KLIK HIER voor de digitale versie van de SGS Sportkrant.