De Hoefslag

Sportzaal
De Hoefslag ligt aan de buitenrand van de Gorinchemse Haarwijk, pal naast de A15. In de buurt van de sporthal zijn onder andere de Gomarus scholengemeenschap, de Turkse Moskee en Lyceum de Oude Hoven gevestigd. De Hoefslag is speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers, zodat deze accommodaties zeer rolstoelvriendelijk is.

De Hoefslag beschikt over belijning voor de volgende sporten:

- Badminton
- Basketbal
- Handbal
- Hockey
- Korfbal
- Volleybal
- Zaalvoetbal

Zoals hierboven al aangegeven is de Hoefslag uitermate geschikt voor rolstoelgebruik en dus ook voor rolstoel varianten van deze sporten. 

De afmeting van de zaal met zachtere sportvloer is 28 meter breed en 48 meter lang (1344m²) en kan door middel van de scheidingswanden worden opgesplitst in 3x 1/3 hal. De huurder kan gebruik maken van de standaard materialen en het elektronische scorebord. Ook is er een klimwand aanwezig, die alleen onder gecertificeerde begeleiding gebruikt mag worden.

Gelijkvloers langs de zaal zijn bezoekersbanken aanwezig, die plaats bieden aan 150 – 200 personen. De sporters kunnen zich omkleden in 6 kleedkamers met bijbehorende douches en toiletten. Buiten de kleedkamers zijn ook enkele toiletgroepen aanwezig. De sporters mogen de zaal alleen betreden met niet afgevende indoor sportschoenen en er mogen geen eigen meegebrachte consumpties worden genuttigd in de zaal en/of kleedkamers. Ook is het niet verstandig om waardevolle spullen in de kleedkamer achter te laten.

Vergaderruimte
Naast de horeca is een vergaderruimte van 25 m².

Horeca
De Hoefslag beschikt over een gezellige horecagelegenheid, die toegankelijk is tijdens het gebruik van de zaal. In de horeca is een uitgebreid assortiment aan koffie, frisdranken, alcoholische dranken en snacks verkrijgbaar tegen contante betaling of via onze pinautomaat. Tevens kunt u gebruik maken van de Wi-Fi.

Bezetting
Overdag tijdens de schoolperioden wordt de sporthal voornamelijk gebruikt door basis-en middelbare scholen. In de avonduren, de weekenden en de schoolvakanties is de hal beschikbaar voor verenigingen en andere partijen. Klik op het plaatje hieronder om de volledige bezetting te bekijken.

Reserveren
Sporthal reserveren?

Algemene voorwaarden
U kunt de verschillende ruimten telefonisch huren via 0183-623911. Onze medewerkers zullen inventariseren wanneer er ruimte beschikbaar is en maken de boeking in samenspraak rond. De huur dient vooraf te worden overgemaakt of contant via de kassa van het Caribabad. Bij contante betaling dient u de facturen mee te nemen.

Om de zaal doordeweeks te kunnen huren dient er een minimale bezetting van 2 uur in de sporthal te zijn. In het weekend is de minimale bezetting 3 uur. Is er al een reservering en kunt u aansluiten, dan is 1 uur huren ook mogelijk. De zaal kan alleen in zijn geheel worden verhuurd, dus geen 1/3 hal.

Tijdens uw reservering valt de op- en afbouw binnen de tijd van de zaalhuur en de zaal dient veegschoon te worden opgeleverd.

Wilt u de sporthal of balletruimte structureel huren? (bijv. het hele schoolseizoen), dan kunt u een aanvraag voor begin mei indienen via sandy@caribabad.nl. Eind mei wordt de bezetting voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt, daarbij probeert de Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties zoveel mogelijk aanvragen te honoreren en combineren.

Andere Sporthallen
Van Rappardhal
Oosterbliek

Hoefslag 9A
4205 NK Gorinchem

Huurders

Goba

GKV Enomics

G.H.V. Achilles

G.H.C. Rapid

Proxsys League

Rapid Rollers

Stichting Gorinchemse Sportaccomodaties