Oosterbliek

Sportzaal
Oosterbliek is gevestigd in Gorinchem-Oost, net naast winkelcentrum Nieuw Dalem. De sporthal is eenvoudig te bereiken voor bewoners buiten Gorinchem door afslag Gorinchem-Oost te nemen en de borden Oosterbliek te volgen.

Oosterbliek beschikt over belijning voor de volgende sporten:

- Badminton
- Basketbal
- Handbal
- Volleybal
- Zaalvoetbal

De afmeting van de zaal is 28 meter breed en 48 meter lang (1344m²) en kan doormiddel van de scheidingswanden worden opgesplitst in 1/3 hal en 2/3 hal. De huurder kan gebruik maken van de standaard materialen en het elektronische scorebord.

In de zaal is een vaste tribune aanwezig, die ruimte biedt aan 300 bezoekers. Daarnaast beschikt de Oosterbliek ook over een uitschuifbare tribune, die de bezoekerscapaciteit kan verhogen tot 800 bezoekers. De vaste tribune is te bereiken via de trap en wanneer de tribune is uitgeschoven ook via de begane grond.

De sporters kunnen zich omkleden in 4 kleedkamers met bijbehorende douches en toiletten. Buiten de kleedkamers zijn ook enkele toiletgroepen aanwezig. De sporters mogen de zaal alleen betreden met niet afgevende indoor sportschoenen en er mogen geen eigen meegebrachte consumpties worden genuttigd in de zaal en/of kleedkamers. Ook is het niet verstandig om waardevolle spullen in de kleedkamer achter te laten.

Balletruimte
In de Oosterbliek is een balletruimte van 150m² met twee bijbehorende kleedkamers.
In de balletruimte is een spiegelwand aanwezig.

Horeca
Dukes.nu is verantwoordelijk voor de horecagelegenheid in de Oosterbliek.
De contactgegevens van Dukes.nu zijn:

Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 60
4207 NC Gorinchem
T. 0183-750297
M. info@dukes.nu

Bezetting
Overdag tijdens de schoolperioden wordt de sporthal voornamelijk gebruikt door basis- en middelbare scholen. In de avonduren, de weekenden en de schoolvakanties is de hal beschikbaar voor verenigingen en andere partijen. Klik op het plaatje hieronder om de volledige bezetting te bekijken.

Reserveren
Sporthal reserveren?

Algemene voorwaarden
U kunt de verschillende ruimten telefonisch huren via 0183-623911. Onze medewerkers zullen inventariseren wanneer er ruimte beschikbaar is en maken de boeking in samenspraak rond. De huur dient vooraf te worden overgemaakt of contant via de kassa van het Caribabad. Bij contante betaling dient u de facturen mee te nemen.

Om de zaal doordeweeks te kunnen huren dient er een minimale bezetting van 2 uur in de sporthal te zijn. In het weekend is de minimale bezetting 3 uur. Is er al een reservering en kunt u aansluiten, dan is 1 uur huren ook mogelijk. De zaal kan alleen in zijn geheel worden verhuurd, dus geen 1/3 hal.

Tijdens uw reservering valt de op- en afbouw binnen de tijd van de zaalhuur en de zaal dient veegschoon te worden opgeleverd.

Wilt u de sporthal of balletruimte structureel huren? (bijv. het hele schoolseizoen), dan kunt u een aanvraag voor begin mei indienen via sandy@caribabad.nl. Eind mei wordt de bezetting voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt, daarbij probeert de Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties zoveel mogelijk aanvragen te honoreren en combineren.

Andere Sporthallen
De Hoefslag
Van Rappardhal

Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 60
4207 NC Gorinchem

Huurders

Goba

BC Raptim

Proxsys League

de Meteoor

Gorinchem Beweegt

Balletruimte

Roy Boxing

Unlimited aerobic

Footstap

Dansschool Papillon

Stichting Gorinchemse Sportaccomodaties