Van Rappardhal

Sportzaal
De van Rappardhal ligt nabij het Beatrixziekenhuis en het Piazza-center in de Gorinchemse Gildenwijk. De sporthal maakt onderdeel uit van de brede school het  Gildenplein en is gevestigd op de 1e verdieping van het gebouw. De zaal is te bereiken via de trap of met de lift.

De van Rappardhal beschikt over belijning voor de volgende sporten:

- Badminton
- Basketbal (geen officiële afmeting)
- Handbal
- Korfbal
- Volleybal
- Zaalvoetbal

De afmeting van de zaal is 28 meter breed en 48 meter lang (1344m²) en kan door middel van de scheidingswanden worden opgesplitst in 3x 1/3 hal. De huurder kan gebruik maken van de standaard materialen en het elektronische scorebord.

In de zaal is een uitschuifbare tribune aanwezig, die ruimte biedt aan 600 bezoekers. Ook via de galerij op de 2e verdieping is het mogelijk om naar sporten in de zaal te kijken. De tribune kan worden bereikt vanaf de 1e en 2e verdieping.

De sporters kunnen zich omkleden in 6 kleedkamers met bijbehorende douches en toiletten. Buiten de kleedkamers zijn ook enkele toiletgroepen aanwezig. De sporters mogen de zaal alleen betreden met niet afgevende indoor sportschoenen en er mogen geen eigen meegebrachte consumpties worden genuttigd in de zaal en/of kleedkamers. Ook is het niet verstandig om waardevolle spullen in de kleedkamer achter te laten.

Balletruimte
In de van Rappardhal is een balletruimte met spiegelwand van 10 meter breed en 8 meter lang (80m²).

Vergaderruimte
Naast de horeca is een vergaderruimte van 25 m².

Horeca
De van Rappardhal beschikt over een gezellige horecagelegenheid, die toegankelijk is tijdens het gebruik van de zaal. In de horeca is een uitgebreid assortiment aan koffie, frisdranken, alcoholische dranken en snacks verkrijgbaar tegen contante betaling of via onze pinautomaat. Tevens kunt u gebruik maken van de Wi-Fi.

Bezetting
Overdag tijdens de schoolperioden wordt de sporthal voornamelijk gebruikt door basis- en middelbare scholen. In de avonduren, de weekenden en de schoolvakanties is de hal beschikbaar voor verenigingen en andere partijen. Klik op het plaatje hieronder om de volledige bezetting te bekijken.

Reserveren
Sporthal reserveren?

Algemene voorwaarden
U kunt de verschillende ruimten telefonisch huren via 0183-623911. Onze medewerkers zullen inventariseren wanneer er ruimte beschikbaar is en maken de boeking in samenspraak rond. De huur dient vooraf te worden overgemaakt of contant via de kassa van het Caribabad. Bij contante betaling dient u de facturen mee te nemen.

Om de zaal doordeweeks te kunnen huren dient er een minimale bezetting van 2 uur in de sporthal te zijn. In het weekend is de minimale bezetting 3 uur. Is er al een reservering en kunt u aansluiten, dan is 1 uur huren ook mogelijk. De zaal kan alleen in zijn geheel worden verhuurd, dus geen 1/3 hal.

Tijdens uw reservering valt de op- en afbouw binnen de tijd van de zaalhuur en de zaal dient veegschoon te worden opgeleverd.

Wilt u de sporthal of balletruimte structureel huren? (bijv. het hele schoolseizoen), dan kunt u een aanvraag voor begin mei indienen via sandy@caribabad.nl. Eind mei wordt de bezetting voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt, daarbij probeert de Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties zoveel mogelijk aanvragen te honoreren en combineren.

Andere Sporthallen
De Hoefslag
Oosterbliek

Wijnkoperstaat 5
4204 HA Gorinchem

Huurders

BC Raptim

Proxsys League

GKV Enomics

Gorinchem Beweegt

Proxsys League

Balletruimte

LaRizz Dance Studio

JoytoDance

Stichting Gorinchemse Sportaccomodaties