Reserveren

Op deze pagina kunt u een aanvraag indienen om een sporthal, balletruimte of vergaderruimte in één van onze accommodaties te reserveren. Door onderstaand formulier in te vullen, dient u een aanvraag in om een reservering te plaatsen. Onze medewerkers ontvangen uw ingevulde contactformulier en zullen contact met u opnemen om de reservering af te ronden. Tijdens dit contact wordt duidelijk of het tot de mogelijkheden behoort om op de gewenste datum en tijdstip de sporthal te huren.

Onze tip is om van tevoren de bezetting te bekijken, zodat u inzichtelijk heeft wanneer er plaats vrij is om de sporthal te huren. De meeste recente schema’s worden weergeven, onder voorbehoud dat enige aanpassingen niet zijn doorgevoerd.

Een huurder is pas zeker van zijn reservering als dit via de e-mail of telefonisch is bevestigd door een medewerk(st)er van de Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties.

LET OP!

Wanneer de zaal van maandag tot en met vrijdag geen bezetting heeft en u wilt de zaal huren, dan moet de reservering bestaan uit minimaal 2 uur. Als er op zaterdag en zondag geen bezetting is, ligt de minimale huur van de sporthal op 3 uur. Deze informatie is gebaseerd op de verhuur van de hele sportzaal.

Mocht u 1 uur willen reserveren, dan is dat altijd mogelijk voorafgaand of achtereenvolgend op een andere reservering.

Hebt u nog vragen voor dat u een aanvraag plaatst om een sporthal te reserveren? Neem dan contact op via 0183 – 623911.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Vereniging

Sport

Welke Sporthal? (verplicht)
De Hoefslagvan RappardhalOosterbliek

Datum (verplicht)

Tijd (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

Opmerkingen

Stichting Gorinchemse Sportaccomodaties